Ballina / HOROSKOPI / Kjo shenjë për dashuri është e gatshme për gjithçka

Kjo shenjë për dashuri është e gatshme për gjithçka

Më së miri i përshkruan disponimi i ndryshueshëm dhe aventurizmi, për çka edhe nuk janë të natyrës aq dashuruese.

Megjithatëm janë të gatshëm të bëjnë gjithçka për ta përfituar personin të cilin e duan.

Pasi që njëherë ta kenë gjetur personin i cili i plotëson plotësisht dhe të cilin e konsiderojnë shpirt binjak, ata do të bëjnë gjithçka që ta përvetësojnë dhe ta ruajnë.

Fjala është për Shigjetarët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.