Kjo shenjë është rebeli më i madh i horoskopit!

Personat në këtë shenjë kurrë nuk do të pajtohen më jetën “e rëndomtë”. Në çdo aspekt të jetës kërkojnë diçka që do t’i luhasë dhe t’u ofrojë një dozë adrenaline.

Kur flasim për shpirtin e vërtetë të rebeluar, rebelët më të guximshëm kanë lindur në shenjën e Ujorit.

Dashurohen kryesisht në persona të ngjashëm me veten – ata që dëshirojnë të eksperimentojnë dhe jetonjë skajshmërive.

Megjithatë, kur dashurohen njëherë, bëjnë gjithçka për atë person dhe përpiqen që botës t’i tregojnë se sa mirë e sa i lumtur mund të jetohet jashtë kornizave të diçkasë që quhet normale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!