Kjo shenjë askënd nuk e lë indiferent

Nëse e njihni dikënd në këtë shenjë gjithçka do ta keni të qartë.

Virgjëresha është ajo e cila nuk e lë askënd indiferent.

Virgjëresha është e detajuar dhe e bazuar, metodike, e organizuar dhe partner i shkëlqyeshëm. Është shumë e kujdesshme dhe e përmbajtur. Duket e ftohtë në shikim të parë, por në të vërtetë është skofiare dhe e ndjeshme.

Jetën e ka të rregulluar nëpër fashikuj. I tmerrohet kaosit e parregullit.

Ka ndjenjë për të shkruar e të folur dhe me oratori e magjeps gjininë e kundërt.

Nuk dashurohet e nuk vë lidhje lehtë. Nuk ndërron shumë partnerë. Kur e zgjedh të duhurin, është besnike deri në fund. Është partner i përkushtuar.

Të metë ka dëshirën për të kritikuar dhe me këtë i dëbon njerëzit prej vetes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.