Kjo ndarje po trondit Hollywood-in!

A janë George Clooney dhe bashkëshortja e tij Amal drejt divorcit?! Sipas thashethemeve që kanë nisur të qarkullojnë së fundmi përflitet se Amal dhe George jetojnë të ndarë nga njëri-tjetri dhe se mes tyre ka zënka të vazhdueshme.

“Lajmërimi i divorcit të Amal dhe George. Ndarja prej 300 milionë dollarësh trondit Hollywood”, ky është kryeartikulli i revistës “OK!”. “Amal dëshiron fëmijë, ndërsa ai jo. Ajo do të marrë një pjesë të pasurisë së tij dhe vilën në Lake Como”.

“Pavarësisht se e duan njëri-tjetrin, ata e kanë kuptuar se duan gjëra të ndryshme në jetë”, ka thënë një burim i brendshëm për këtë revistë.

Burimi ka vijuar më tej duke thënë se kur ata nisën fillimisht lidhjen e tyre, miqtë menduan se ishin një çift perfekt por tashmë disa prej tyre po presin lajmin e ndarjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.