Ballina / Galeria / Kjo është psikologjike, refuzojnë situatat e këqija – Foto
psikologjike

Kjo është psikologjike, refuzojnë situatat e këqija – Foto

Shpeshherë në jetë ndodhin gjëra aspak të këndëshme, madje mund të jenë edhe shumë të këqija.

Njerëzit mërziten nga situata të tilla, por ka edhe nga ata, që refuzojnë të pranojnë këto situata.

Ata gjejnë diçka për t’u ngushëlluar, argëtuar dhe kundërshtuar momentet e këqija.

Në imazhet e shumta na shfaqen njerëz që sfidojnë përmbytjet, shembjen e shtëpisë, thyerjen e xhamit të makinës, etj.

Provo po ashtu

Kështu jetojnë njerëzit në këtë fshat misterioz në Kinë

Kështu jetojnë njerëzit në këtë fshat misterioz në Kinë

Pamje të reja nga ajri tregojnë një fshati misterioz në Kinë ku banorët jetojnë në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.