Kjo është pasuria e Blerim Kuçit , Ministrit nga radhët e AAK-së

Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit,Blerim Kuqi, ka deklaruar shtëpi të trashëguar në vlerë 458 mijë euro, dy banesa, njëra prej të cilave kap vlerën 72 mijë euro dhe tjetra 168 mijë euro. Ai ka deklaruar edhe një lokal afarist, vlera e të cilit është 270 mijë euro.

Ai ka deklaruar edhe aksione në vlerë prej 1 milion e 857 mijë e 296 euro, të cilat rrjedhin nga NPN “Hidroterm” shpk dhe Hidroterm BK-Doo.

Pasuria e tërësishme e Kuçit, ashtu si u deklarua në Agjencionin Kundër Korrupsionit është si më poshtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.