Kjo enigmë shumëkë po e lë pa gjumë, provojeni! (VIDEO)

Rreth kësaj enigme me banane, orë dhe forma gjeometrike ka kohë që bëhet debat i ashpër në internet…

Enigma, e publikuar në kanalin në YpuTube të MindyourDecitions-it, disave u duket se është e lehtë në shikim të parë, ndërsa të tjerëve u lë hapësirë për më shumë zgjidhje.

Në komentet poshtë videos përmbajnë përgjigje me të gjitha llojet e zgjidhjeve dhe shpjegimeve, si dhe pretendime se detyra është shumë e lehtë dhe se Interneti ka “ulur standardin e vlerësimit të gjenivet” për enigma të tilla.

Megjithatë, para se të përgjigjeni, shikojeni dhe mendoni disa herë…

PS: Së pari provoni vetë ta zgjidhni, pastaj shikojeni këtë video!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.