Ballina / LIFESTYLE / Kjo bimë mund t’ju vrasë në më pak se një minutë
bima

Kjo bimë mund t’ju vrasë në më pak se një minutë

“Unë kam humbur tashmë engjëllin tim në moshën 3 vjeçare. Ajo gabimisht gëlltiti një copë nga bima helmuese.

Gjuha iu trash dhe brenda pak minutash ndërroi jetë. Kjo bimë helmuese i mori jetën fëmijës tim, ndaj dua të parandaloj këdo që të mos e mbajnë këtë, apo bimë të tjera të ngjashme me të në banesë, pasi mund t’i kushtojë jetën ju edhe personave të tjerë rreth jush”, tregon një nënë.

A i keni me të vërtetë shumë qejf bimët natyrale, aq sa dëshironi t’i mbani ato në ambientet tuaja shtëpiake?

A e dini se disa prej tyre mund të jenë shumë të rrezikshme për familjarët, veçanërisht për fëmijët, për të cilët ju nuk keni asnjë ide se çfarë janë duke bërë gjatë kohës së tyre të lirë apo kur janë vetëm?

“Dieffenbachia” është një bimë shumë e bukur dhe njerëzit e mbajnë atë me gëzim në shtëpi apo në zyra, duke zbukuruar në mënyrë natyrale ambientin përreth, por pa e ditur se cilat janë efektet e saj të dëmshme.

@Fluidi

Provo po ashtu

ushtrime do ju lehtësojnë dhimbjen e qafës

Ushtrimet që do ju lehtësojnë dhimbjen e qafës

Dhimbja e qafës dhe e shpatullave të shtrënguara janë çështje shumë të njohura për shumë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.