kine 30 kateshja

Kinë: Ndërtohen 30 kate për 360 orë – Video

Kinezët ndërtojnë pallatin 30 katësh për 360 orë . Kinezët po befasojnë gjithë botën për keq ose për mirë. Kësaj radhe ata kanë ndërtuar një hotel 30 katësh në vetëm 360 orë. Pra 15 ditë!

Një kompani kineze ka ndërtuar një hotel rreth 17,000 metra katrorë në vetëm 15 ditë pune.
I gjithë ndërtimi është bërë me struktura të qelikut të montuara me njëra tjetrën dhe është aq stabil sa t’i rezistojë edhe një tërmeti 9 shkallë të Rihterit.

Sipas testimeve të bëra nga Akademia Kineze e Hulumtimit të Ndërtesave, ky hotel është pesë herë më shumë tërmet-rezistues sesa ndërtesat e zakonshme.

Ky është ndërtimi i dytë rekord i kompanisë kineze, e cila kohë më parë kishte ndërtuar një ndërtesë tjetër në vetëm 6 ditë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!