Ballina / KOSOVA / KFOR-i ndihmoi trajnimin e FSK-së në leximin e hartave
FSK_KFOR_hartat

KFOR-i ndihmoi trajnimin e FSK-së në leximin e hartave

KFOR sot udhëhoqi “trajnimin e parë të leximit të hartave” në Qendrën e Situatave të Këshillit të Sigurisë së Kosovës.

Qendra e Situatave është institucioni i përhershëm, i vendosur në ndërtesën qeveritare dhe operacionale 24/7 për të koordinuar aktivitetet operacionale në mbarë Kosovën.

Siç bëhet e ditur në njoftimin e KFOR-it, me kërkesë të Sekretarit të Këshillit të Sigurimit Shpend Tërdeva, KFOR-i zëvendësoi hartat e vjetra me ato të reja dhe të përditësuara si dhe ndihmoi në trajnimin në leximin e hartave për stafin e Qendrës së Situatave dhe të personelit të FSK-së.

Check Also

Chabert

Chabert: Rezultatet nga dialogu, të dhimbshme për Kosovën dhe Serbinë

Ambasadori francez në Kosovë, Didier Chabert ka thënë se Asociacioni i komunave me shumicë serbe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *