Ballina / KOSOVA / Këtu i gjeni fituesit e Lotarisë Amerikane
washington

Këtu i gjeni fituesit e Lotarisë Amerikane

Të gjithë ju që keni aplikuar për Lotarinë Amerikane tashmë mund ta dini se a jeni përzgjedhur apo jo.

Për të parë nëse keni dalë fitues, duhet të klikoni të linkun më poshtë.

https://dvlottery.state.gov/

Megjithatë, duke pasur parasysh numrin e lartë të aplikimeve, adresa në shumë raste është bllokuar.

@Fluidi

Provo po ashtu

dacic-strache

Strache kundër ushtrisë së Kosovës dhe anëtarësimit në INTERPOL

Zëvendëskancelari austria,k Heinz-Christian Strache, të premten ka kundërshtuar qartë formimin e një ushtrie në Kosovë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.