Ballina / KOSOVA / Këto vende do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike gjatë ditëve në vijim

Këto vende do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike gjatë ditëve në vijim

KEDS ka njoftuar për vendet që do të kenë reduktime të energjisë elektrike gjatë ditëve në vijim, transmeton Express.

Komunikata e plotë:

Prishtinë

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 28.07.2017 në NS TS 35/10KV Drenas do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Vasileva (Kodi 16021006)   prej orës 10:00 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pokleku, Vasileva, Sefë Hasi- Ferma e lopëve, Rexhep Cërrvadiku

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave në  LP 10 kV.

2.

Më 28.07.2017 në NS 0/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV j5 Bardhosh (Kodi 13000001)   prej orës 11:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Një pjesë e fshatit Bardhosh.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ormanit 0.4 kV në NS 10/0.4 kV.

Prizren

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 28.07.2017 në NS TS 35/10 kV ZHUri do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Dogana Vermicë (Kodi 30035007)   prej orës 10:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dogana, Gurëthyesi Tahiri, Restaurant Gurra, Restorant Mifa Bell, Vërmica 3, Restorant Vërmica, RestorantUniversi, Shkoza 1 dhe Shkoza 2.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion  LP.

2.

Më 28.07.2017 në NS TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Ortakoll 2 (Kodi 30000003)   prej orës 10:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Ortakolli, Lagjja Baruthana, rrugët: Zona e Pashtrikut, Sarajeva, Ortokolli, Lika, Ferizaj, Carraleva, Besnik Kastrati, Ohri, Bije Vokshi, Vetim Shala, Ali Hadri, Isa Boletini, Mihail Grameno, Jakup Ferri, Gjon Serreqi dhe Bedrush Qollaku.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi  transformatorit të mbingarkuar në TS Durmish Asllani III.

Pejë

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 28.07.2017 në NS TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Dardania I (Kodi 51000001)   prej orës 10:00 deri në orën 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS.  Dardania -4,  Dardania -3 dhe  Dushan Mugosha.

Arsyeja e ndërprerjes: punimi i 6 lidhëseve për kabllo XHP nen tension, shkyçja është shtyrë sepse është dashur të detektohen kabllot për të dytën herë, sepse kanë qëlluar në të njëjtin kanal dy kabllo të njëjta- të linjave të ndryshme.

2.

Më 28.07.2017 në NS TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Dardania II (Kodi 51000004)   prej orës 10:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Demehalilët I, Demehalilët II, Ntp Stina Sadik Gjikokaj.

Arsyeja e ndërprerjes: punimi i 6 lidhëseve për kabllo XHP nën tension, shkyçja është shtyrë sepse është dashur të detektohen kabllot për të dytën herë, sepse kanë qëlluar në të njëjtin kanal dy kabllo të njëjta- të linjave të ndryshme.

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 28.07.2017 në NS TS 110/10 kV Deçani do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Lumbardh (Kodi 53000005)   prej orës 10:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Llukë, Pozhar,Kodrali, Irzniq, Gllogjani, Shaptej dhe Ratishë.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë dhe vendosja e ndarësit.

2.

Më 28.07.2017 në NS TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Zahaqi (Kodi 51000010)   prej orës 10:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Novosella, Radavci, Brestoviku, Dogna dhe Jabllanica e Madhe.

Arsyeja e ndërprerjes: Lidhja e rrjetit të ri për degëzimin e Sverkës të punuar nga firma “Elmont”

3.

Më 27.07.2017 në NS TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kVQyteti-I (Kodi 50000003)   prej orës 10:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS Qyteti I, Krivogllava 1, Ringovi 1, 2, 3 dhe  TS IX.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ndërprerësit  të djegur të tensionit të ulët TSSHM, Ringovi-1-pjesërisht vetëm ndarja e TSSHM derisa t’i nxirren siguresat e tensionit të lartë.

Gjilan

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 28.07.2017 në NS TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Dalja  Koretinit (Kodi 62000017)   prej orës 11:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fsahtrat: Koretinë  Topanicë, Bllatë, Nitex, Crep, Kormian, Domorovc, Pompa, Tasim, Hodonoc, Seperacioni dhe  Ujësjellësi Korinjan. Arsyeja e ndërprerjes: ndërrimi i shtyllave të tensionit të lartë.

Gjakovë

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 28.07.2017 në NS TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Skivjani (Kodi 80080009)   prej orës 09:00-12:00 dhe nga ora 15:00-18:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Ali Pashë Tepelena, Armand Pier Pailand, Fan Stilian Noli,Ferhat Binishi, Ismail Qemali, Marin Barleti, Mbretresha Teuta, Musa Zajmi, Naum Veqilhargji, Nënë Tereza dhe Selman Riza.

Arsyeja e ndërprerjes: realizimi i projektit “Zgjerimi dhe Përforcimi I Rrjetit 2017.

2.

Më 28.07.2017 në NS TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Bistazhini (Kodi 81000005)   prej orës 9:00 deri në orën 10:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmullë, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë, Smaq (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Dislokimi i TS 10(20)/0.4 kV  Sn =1000 kVA TS -Adler sipas PEE me nr. 3472  i datës 05.04.2017 nga fshati Gërçin KK Gjakovë në fshatin Strazhë KK –Kamenicë.

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 28.07.2017 në NS TS 35/10kV Gjakova III do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Elektrokosova (Kodi 81084020)   prej orës 10:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Ali Pashë Tepelena, Armand Pier Pailand, Fan Stilian Noli,Ferhat Binishi, Ismail Qemali, Marin Barleti, Mbretresha Teuta, Musa Zajmi, Naum Veqilhargji, Nënë Tereza dhe Selman Riza.

Arsyeja e ndërprerjes: Punimi i kokës kabllovike 12 kV TS 39.

Ferizaj

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 28.07.2017 në NS TS 110/35/10kV Lipjani  do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Kraisha (Kodi 41000002)   prej orës 11:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Rufc i Ri, Rufc i Vjetër, Hallaq i Vogël, Hallaq i Madh, Ribar i Vogël, Ribar i Madh, Zllakuqan, Kraisht,,Bujani, Bregu i Zi, Godanci i Epërm, Varigoc dhe Kraishtë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

2

Më 28.07.2017 në NS TS 110/35/10kV Lipjani  do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Sllovia (Kodi 41000003)   prej orës 12:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat:Dobratin, Gushtericë e Poshtme, Livagjë, Sllovi, Smallushë, Çollapek, Gllavicë dhe Marevc.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

3.

Më 28.07.2017 në NS TS 110/35/10kV Lipjani  do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Konjuh (Kodi 41000004)   prej orës 13:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lipjani (një pjese), Konjuhu, një pjesë e Banullës, Bizneset përgjatë magjistrales Prishtinë – Ferizaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

4.

Më 28.07.2017 në NS TS 110/35/10kV Lipjani  do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Baza e Asfalltit (Kodi 41000005)   prej orës 14:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Baza e asfaltit, Jeta  e re, Graçka e Vjetër,Topliqani dhe Gracka e Vogël.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

Provo po ashtu

isa mustafa kryetar i ldk-se

Mustafa flet për takimin me Ahmetin dhe Limajn

I pari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa ka njoftuar ndjekësit e tij në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.