Këto tri shenja i pret – martesë nga ferri

Disa shenja thjesht nuk janë të krijuar për martesë. Nëse jeni në bashkëshortësi me njërin prej këtyre tri shenjave mendoni mirë se a do t’u thuan ‘po’

Gaforrja

Gaforrja është ideale për martesë? Martesën e synon tërë jetën? Ndoshta, por çfarë fshihet pas kësaj? Gaforrët brengosen për imtësira dhe janë ekstremisht të ndjeshëm. Me ta nuk është lehtë. Nëse doni jetë të mundimshme dhe personin të cilit përherë duhet t’i asryetoheni apo t’ia dëgjoni ankesat, atëherë urdhëroni, Gjykojeni veten në robëri të përjetshme!

Akrepi

Akrepi ka dëshirë të dominojë. A jeni ju tip i dëgjueshëm? Nëse po, ju buzëqesh fatu, nëse jo – ikni!
Akrepi është shumë pretendyues, mund t’ia plotësoni gjithë ato që kërkon. Ka dëshirë të jetë kryesori në shtëpi. U pëlqen kjo?

Shigjetari

Shigjetari adhuron të kritikojë. A jeni ju të ndjeshëm? Nëse jo, ndoshta edhe realizoni bashkëshortësi harmonike, Po ashtu e dimë se sa e do lirinë, por bëse ia dilni ta zbusni, ju lumtë. Ndoshta dëshironi të sfidoni, pra urdhëroni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.