Këto shenja të horoskopit e duan vetëm qetësinë

Nëse as që mund ta merrni me mend t’ua falni disa personave të cilët ju kanë lënduar, personat e lindur në këto shenja të horoskopit ua falin trë gjithëve.

Peshorja

Me çmin të shmanies së konfliktit e grindjes, Peshoret janë të gatshme për gjithëçka. Megjithatë, Peshoret nuk janë naive, kështu që nëse njëherë i keni dëshpëruar, do t’ju mbajën në distancë, në mënyrë që kjo të mos përsëritet.

Ujori

Ndonëse janë tekanjoze dhe ndonjëherë madje edhe agresive, Ujorëve shpejt u kalon hidhërimi, sepse janë të prirur për t’i racionalizuar të gjitha situatat për ta arsyetuar vetveten. Ata do të thonë se ua kanë falur, por me kohë këtë do ta tregojnë duke qëndruar në distancë, si Peshoret.

Peshqit

Personat e lindur në shenjën e Peshqve për shkak të emotivitetit të tyre të theksuar shumë shpejt lëndohen, por edhe shpejt falin. Ato pas një kohe të caktuar gjejnë arsyetim për secilin, gjë që ndonjëherë nuk është më e mira. Mirëpo, thjesht janë të tillë.

Gaforrja

Për të njëjtën arsye si Peshqit, Gaforret e udhëhequra nga emocionet gjithmonë mbledhin mjaftueshëm forcë për të falur edhe ata të cilën i kanë lënduar shumë. Për to më e rëndësishme është që me askënd të mos jenë në grindje dhe që në jetë të mbretërojë paqja, gjë që disa shpesh dinë ta keqpërdorin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.