sekretet memoria

Këto sekrete mbani për vete

Të paktën një herë në jetë, individët përdorin informacionet tona për të na lënduar, apo edhe për t’i arritur qëllimet e tyre.

Është e vështirë të arrish të krijosh një ndarje midis jetës suaj personale dhe asaj profesionale, dhe sigurisht duhet të dimë se kujt po i tregojmë gjëra më personale dhe të kuptojmë se ajo se çka po ndajmë me të tjerët do të qëndrojë e sigurt me ta, raporton “Natural Solution Magazine”.

Sido që të jetë, këtu do i gjeni disa sekrete që nuk duhet t’i ndani asnjëherë me të tjerët:

Pakënaqësitë e kaluara

Pa marr parasysh se çfarë histori negative keni pasur në të kaluarën, ka ardhur koha që ju të hiqni dorë nga ajo kohë dhe të vazhdoni jetën dhe kjo nënkupton të mos flisni për ato gjëra. Antagonizmi është dobësi. Fokusoheni te gjërat e tanishme dhe tek njerëzit dhe gjërat që ju frymëzojnë.

Problemet familjare

Mbani çështjet familjare për vete. Fitoni besimin e të tjerëve, por asnjëherë mos flisni probleme familjare me ta, ato janë të probleme të cilat duhet t’i zgjidhni vet dhe me familjarët.

Detyrat materiale

Përkundër faktit që ju keni dëshirë për t’i treguar arritjet e juaja dhe kohën e aranzhuar , mbani këto gjëra për vete. Njerëzit i dashurojnë personat modest.

Të ardhurat

Kur ju flisni për të ardhurat e juaj, njerëzit nuk do ju inkurajojnë por të kenë një ndjenjë kundër jush.

Qëllimet e juaja për jetën

Edhe pse jeni njeri që mund të keni shumë qëllime, mos i ndani me të tjerët, sepse ndonjëherë nuk mund të realizohen dhe njerëzit do ju shikojnë si të dobët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!