Ballina / SHOWBIZ / Këto kapele e bënë Dianën të ndihej princeshë (foto)
Princesha Diana
Princesha Diana

Këto kapele e bënë Dianën të ndihej princeshë (foto)

Princeshë Diana ka qenë femra që ka mbajtur më shumë kapele në botë gjatë viteve ’80.

Arsyen e shpjegon Stephen Jones, stilisti i kapeleve të shumë personazheve të famshëm në atë kohë. “Ajo e dinte që ishte pjesë e “punës” së saj. Mbretëresha ia kishte bërë të qartë se kapelja ishte pjesë e përgjegjësisë, një simbol i familjes mbretërore”, shpjegon Jones.

Rregullat e Mbretëreshës për kapelet ishin vendosur shumë kohë përpara se Diana të bëhej pjesë e familjes mbretërore. Kapelet nuk duhet që të errësojnë fytyrën dhe nuk duhet që të shkëputen kurrë nga koka.

Dianës i pëlqyen këto rregulla dhe ka deklaruar se kapelet i jepnin besim.

Provo po ashtu

gili këngëtare e famshme në Kosovë

Këngëtarja Gili sjell Super Hit !

Këngëtarja shumë e dashur nga publiku, Gili pas suksesit që arriti me baladën “Fustani” tani …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.