Ballina / LIFESTYLE / Këto janë vetitë shërues të eukaliptusit

Këto janë vetitë shërues të eukaliptusit

Gjethet e eukaliptusit përdoren në përzierje çaji për trajtimin e ftohjes, gripit, bronkitit dhe astmës, ndërsa studim i ri ka treguar se vetëm disa pika të eukaliptusit mund të ndalin kollitjen dhe ftohjen.

Eukaliptusi është një barishte aromatike që e gjejmë shpesh në produkte të ndryshme. Përveç që ka shije dhe erë të shkëlqyer, ka veti të rëndësishme medicinale. Në varësi të formës që e përdorim, mund të na ndihmojë në ftohje, kollitje, dhimbje të muskujve dhe stomak.

Gjethet e drunjve të eukaliptusit janë me shije “të hidhu”, ndërsa është i njohur për stimulim të cirlkulacionit dhe që ka efekt detoksifikues dhe dezinfektues. Prandaj kjo bimë është zgjedhja e parë kur është fjala për barnat natyrore.

Një gotë me eukaliptus është një zgjidhje e shkëlqyer për të gjitha format e ftohjes dhe për të forcuar sistemin imunitar. E gjitha që ju duhet është të shtoni 200 ml unë shtoni 24 pika vaj esencial të eukaliptusit, 12 pika vaj esencial të dëllinjës dhe e përzierje këtë përzierje me 200 ml vaj luledielli.

@Fluidi

Provo po ashtu

pilates

Çfarë është pilates?

Metoda Pilates është një sistem trajnimi i zhvilluar në fillim të shekullit të 20-të nga …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.