Këta janë të nominuarit e FIFA-së për lojtarin më të mirë

 

Këta janë të nominuarit e FIFA-së për lojtarin më të mirë:

Antoine Griezmann,

Cristiano Ronaldo dhe

Leo Messi

Fillimisht Lista kishte 23 emra, por ajo u reduktua tani në tre sosh.

Fituesi do të shpallet më Janar në Cirih të Zvicres. /infoglobi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.