Ballina / KOSOVA / Këta janë 30 kandidatët që synojnë postin e drejtorit të KEK’ut
kek llogoja

Këta janë 30 kandidatët që synojnë postin e drejtorit të KEK’ut

Është mbyllur konkursi për Drejtor Menaxhues të Korporatës Energjetike të Kosovës (KEK). Gjithsej 30 persona kanë shprehur interesim dhe kanë aplikuar për pozitën e drejtorit të KEK-ut. 

Konkursi për drejtor të KEK-ut është shpallur pas dorëheqjes së Arben Gjukajt.

Kjo është lista e atyre që pretendojnë të marrin menaxhimin e KEK’ut:

1. Besnik Hyseni

2. Hyrmet Mytydi Januzi

3. Istref Klinaku (Aktualisht mban pozitën e këshilltarit për çështje mjedisore në KEK)

4. Ilmi Azemi

5. Arsim Gjinovci

6. Agron Haxhiu

7. Irfan Fejzullahu

8. Anisa Jakupi

9. Sherif Idrizaj

10. Lorik Haxhiu

11. Habib Basholli

12. Idriz Blakaj

13. Njiazi Thaçi (Aktualisht ka pozitën e Ushtruesit të Detyrës së Drejtorit Menaxhues në KEK)

14. Gazmend Amaxhekaj

15. Selatin Sadiku

16. Enver Gashi (Aktualisht është inxhinier në Termocentralin “Kosova B”).

17. Ali Krasniqi

18. Përparim Kabashi (Aktualisht ka pozitën e Drejtorit për Strategji në KEK)

19. Selatin Sadiku

20. Shkumbin Bozhdaraj

21. Aldi Bytyqi

22. Burim Maraj

23. Salih Bytyqi (Aktualisht ka pozitën e Drejtorit Ekzekutiv Financiar në KEK)

24. Isak Kerolli (Aktualisht ka pozitën e Drejtorit të Prokurimit në KEK)

25. Fatmir Shahini

26. Adil Januzi (Aktualisht mban pozitën si Drejtor i Divizionit të Qymyrit në KEK)

27. Habib Murati

28. Mehmet Krasniqi

29. Mentor Ferizi

30. Naser Rusinovci

@Fluidi

Provo po ashtu

pavarësia, kosova, 17 shkurt

Kosova shënon 11-vjetorin e pavarësisë

Në 11-vjetorin e pavarësisë, Kosova po zhvillohet gradualisht me gjithë sfidat që i paraqiten përpara, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.