albin kurti

Këta janë 110 kandidatët e Vetëvendosjes

Lëvizje Vetëvendosje në listën e saj për zgjedhjet e parakohshme parlamentare të 6 tetorit do të ketë 110 deputetë.

Listës i prinë lideri i kësaj partie, Albin Kurti, kure përmbyllet me ish deputetin Sali Zyba.

Në listë është edhe kryetarja e Alternativës, Mimoza Kusari-Lila, e cila gjendet në pozitën e 23-të.

KQZ pritet t’i shqyrtojë dhe certifikojë subjektet politike dhe emrat e kandidatëve .

lista e kandidateve te vetevendosjes

Siç dihet, zgjedhjet e parakohshme do të mbahen për shkak të dorëheqjes së Kryeministrit të Kosovës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.