Ballina / Shëndet & Fitnes / Këta fruta duhet ngrënë në sasi të kufizuar

Këta fruta duhet ngrënë në sasi të kufizuar

Fruti është pengesa më e zakonshme për gratë që të humbin në peshë. Nuk ju kishte shkuar asnjëherë mendja apo jo? Epo tani do të ndryshoni qendrim. Ja pse.

Thjesht shijoni një rrush apo një pjepër. E ëmbël apo jo? Frutat përmbajnë shumë sheqer, ndërsa në pjesën tjetër kanë vetëm ujë.

Sheqeri nga frutat mund të kufizojë djegien e dhjamit. Kjo mund të rrisë urinë tuaj dhe të ngadalësojë humbjen e peshës. Për rezultate më të mira shmangni përdorimin e tepruar të frutave.

Kjo pasi shumica e njerëzve besojnë se frutat kanë sheqer natyral por fatkeqësisht frutat e sotme në dyqan kanë pak të përbashkëta me atë se çfarë ju keni në mendjen tuaj.

Shumica prej tyre janë të përpunuara dhe të rritura tej normave të duhura me pesticide të dëmshme për organizmin tonë.

@Fluidi

Provo po ashtu

anemia

Cilat janë simptomat e anemisë ?

Anemia është një sëmundje që ka 400 tipe të anemisë. Simptomat e kësaj sëmundje janë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.