Këto janë ndryshimet në trupin tuaj nëse përdorni kripën e Himalajeve

Kripa e Himalajeve është një lloj i veçantë i kripës, e cila gjendet vetëm në disa pjesë të Azisë. Kjo kripë besohet se është formuar para 200 milionë viteve, kur kristalet e kripës së detit janë akumuluar brenda një shtrese të llavës.

Mirëpo, cilat janë benefitet e kësaj kripe?

Kripa e Himalajeve është e pasur me minerale esenciale. Disa nga këto minerale janë: sulfati, kalciumi, magnezi, kloruri i natriumit dhe kaliumi. Disa nga benefitet e përdorimit të kësaj kripe janë:

Shëndeti i sistemit vaskular

Hidratimi

Rregullimi i shtypjes së gjakut

Shëndeti i eshtrave

Balanci i pH-së trupit

Performanca seksuale

Detoksifikimi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.