Ballina / Tech këshilla / Kështu ruhen statuset video dhe ato të fotografive në WhatsApp
whatsapp procesi i ruajtjes

Kështu ruhen statuset video dhe ato të fotografive në WhatsApp

Statusi në ‘WhatsApp’ ju lejon të ndani fotot dhe videot me njerëzit që përdorin shërbimin e mesazheve që janë bërë një platformë mediatike e përditshme.

WhatsApp dikur ishte një aplikacion ku mund të bisedohej me njerëz, mirëpo rreth 2 vite më parë, shtoi një veçori të quajtur Statusi WhatsApp.

Kjo veçori është e ngjashme me storjet në Instagram dhe Snapchat, ku gjërat që ngarkoni hiqen pas 24 orësh.

Por çfarë nëse doni të ruani statusin WhatsApp? E pra, nëse zotëroni një smartfon Android, atëherë ju do të mësoni se si ta bëni një gjë të tillë, duke ndjekur instruksionet e mëposhtme.

Hapni aplikacionin ‘Google Files’ në smartfon dhe klikoni ikonën e hamburgerit, e gjendur ne pjesën e sipërme në të majtë, e më pas prekni ‘Settings’.

Në faqen tjetër, prekni ‘Show hidden files’.

Më pas, shkoni tek menyja kryesore ‘File’ dhe prekni Internal storage.

Pas kësaj, shkoni tek WhatsApp folder > Media > ‘.Statuses’.

Për të ruajtur ndonjë foto apo video, mbajeni gishtin gjatë në të dhe më pas prekeni ‘Copy’.

Pastaj, postojeni dokumentin në ndonjë ‘folder’ të caktuar.

Provo po ashtu

youtube, netflix, google, Piper Jaffray’s

Të rinjë e duan më shumë kanalin Youtube

Televizioni Kabllor sipas sondazhit mbulon vetëm 12% të tregut Sipas një sondazhi të zhvilluar nga …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.