Ballina / Tech këshilla / Kështu përshpejtohet celulari
apple_INFOGLOBI

Kështu përshpejtohet celulari

Apple më në fund e pranoi, bateritë kanë një jetëgjatësi të shkurtër dhe e ngadalësojnë punën e celularit sapo të vjetrohen.

Lajmet se Apple qëllimisht ngadalëson celularët e vjetër sapo të dalin modelet e reja, pushtuan rrjetet sociale këtë javë.

Por, gjigandi teknologjik nuk vonoi dhe doli menjëherë me një reagim zyrtar, ku pranoi se është e vërtetë që celularët ngadalësohen, por se faji qëndron tek bateritë.

Bateritë kanë ngadalësuar celularët iPhone, duke i bërë shumë njerëz të mendojnë se kompania po i detyron njerëzit që të blejnë një celular të ri.

Njerëzit nuk janë të lumtur. Në fakt, një padi është ngritur kundër kompanisë nga përdoruesit e iPhone. Por, sipas kompanisë, ka një mënyrë se si ta shpejtoni punën e celularit tuaj.

Ju mund ta ndërroni baterinë e celularit dhe ta merrni një bateri të re. Kjo do ta rikthejë fuqinë e procesorit të celularit dhe natyrisht kushton shumë më lirë se ta blini një celular të ri.

Provo po ashtu

Apple, asistencë dhe nëpërmjet Twitter

Kush ka probleme me pajisjet apo shërbimet e Apple mund të kërkojë ndihmë nëpërmjet një …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.