Ballina / Tech këshilla / Kështu mund të bëheni fotograf profesionist (FOTO)

Kështu mund të bëheni fotograf profesionist (FOTO)

Ka disa truke që mund të kthejnë një imazh shumë të zakonshëm në një kryevepër pa ndonjë pajisje të shtrenjtë profesionale.

Fotografia nuk është vetëm të kapësh një imazh – është art.

Në fakt, është më shumë se sa një art pasi është e rëndësishme për secilin prej nesh pasi lidhet me kujtimet tona të familjarëve dhe miqve.

Me anë të shembujve më poshtë mund të arrini të bëheni tejet kreativ sa të habisni miqtë.

Kushtojini vëmendje dritave

Provo po ashtu

Risi në Facebook

Facebook ka lëshuar një përditësim për veçorinë e “Foto Albumeve”, duke ua mundësuar përdoruesve të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.