Ballina / PSIKOLOGJI / Kështu mund ta kontrollosh fëmijën
femijet e komunikimi

Kështu mund ta kontrollosh fëmijën

Përcjellja a vëzhgimi nga prindërit te të rinjtë konsiderohet diçka si një ëndërr e keqe. Gama e shërbimeve për kontroll të fëmijëve është e gjerë.

“Fëmija mund të thirret në raste të domosdoshme”, thot një nënë.

Aplikacioni “Gjejë miqtë e mi” jep mundësi përdoduesit të gjejë çdo të dytin se ku ndodhet në harta.

Për ta pasur këtë në përgjim edhe në telefon, duhet që përdoruesi ta pranojë këtë programim.

Kjo ndikon edhe te të rinjtë adoleshentë, që konsiderojnë se prindërit mund edhe të kalojnë vijën e arsyes, për të mos thënë dramatizuar.

“Konsideroj se kjo duket paksa e tepruar. Pse duhet që dikush të dijë se ku gjendem unë gjatë gjithë kohës? Por megjithatë besoj se ata nuk vëzhgojnë pa qenë nevoja”, deklaron një i ri suedez.

Ky lloj programimi për vëzhgim aplikohet mbrëmjeve, të premteve dhe të shtunave.

Kohëve të fundit bëhet e ditur se teknika ka avancuar për vëzhgim.

Ekzistojnë shumë mundësi për aplikim që prindërit të mund të përdorin për të vënë në kontroll veprimet e fëmijët e tyre, qoftë përmes internetit apo pa të, në realitet.

Problem mes prindërve dhe fëmijëve mbetet kufizimi i kohës, sa duhet të qëndrojnë jashtë shtëpisë, sa duhet të rrinë me shokët, etj

@Fluidi

Provo po ashtu

truri, problemet

Si t’i tejkalojmë problemet ?

Të gjithë përballeni me ditët e vështira, pasi janë pjesë e jetës. Mënyrat janë të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.