Kështu i zgjatet jeta betarisë së llaptopit

1.Reduktoni nivelin e ndriqimit të ekranit.

2.Klikoni në pullën e miut në anën e djathtë dhe klikoni në Screen Resolution, dhe ulni atë në madhësi më të vogla.

3.Ulni zërin, ose nëse nuk ju nevojitet ndaleni atë.

4.Mënjanoni përdorimin e CD apo DVD nëse nuk ju nevojiten patjetër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.