Ballina / LIFESTYLE / Kështu bëjnë çiftet e lumtura
cifti_lumturia

Kështu bëjnë çiftet e lumtura

Çdo çift ka mënyrën e vet të ndërtimit të një marrëdhënie të shëndetshme.

Vetëm duke ecur në rrugë apo në klube, restorante, kinema etj., mund të kuptosh se disa çifte janë më të afërt se të tjerat. Ose të paktën kështu duket… disa kapin duart, të tjerët shohin ëmbëlsisht, të tjerët lënë veten të lirë dhe nuk presin që dashurinë ta tregojnë në intimitetin e shtëpisë.

A janë këto shenjat e një çifti të lumtur ? Apo janë gjestet e thjeshta dhe të bëra në mënyrë private ato që bëjnë një çift solid dhe të qëndrueshëm?

Por jeta e përditshme ka dhe punën, familjen pazaret dhe shumë stres gjë e cila na nervozon dhe pakëson mundësitë për të gjetur kohën për t’ju përkushtuar jetës në çift.

Cilat janë shenjat për të parë nëse jeni çift i lumtur?

Zakonet nga të cilat nuk duhet të heqim dorë kurrë, të cilat nëse vihen në praktikë, mund të garantojnë një jetë të gjatë si çift.

Keni së paku një interes të përbashkët

Bëni gjeste të vogla çdo ditë për të forcuar intimitetin

Flisni pa problem edhe për atë që partneri nuk dëshiron

Pavarësisht lodhjes, pasioni dhe romanca duhen mbajtur gjithmonë gjallë

Herë pas here hani një darkë jashtë

Ndryshoni rutinën

Lëreni mënjanë telefonin kur jeni bashkë

Komunikoni me njëri – tjetrin për ecurinë e ditës dhe qëllimet tuaja

Shkoni për të fjetur në të njëjtën kohë.

Provo po ashtu

Përfitimet nga fiku

Fiku është një prej frutave të shijshme të sezonit veror, por ka edhe shumë vlera …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.