Ballina / Kulturë / Këshilli Kombëtar i Ministrave ka marrë vendim për investime në Përmet

Këshilli Kombëtar i Ministrave ka marrë vendim për investime në Përmet

Përmeti është tashmë për të parën herë pjesë e projektit të zhvillimit që është ndërtuar me Bankën Botërore ku do të financohen itineraret, qendra dhe mjedisi, program që fillon zbatimin në muajt e parë të vitit 2017, thuhet në njoftimin e Ministrisë së Kulturës në Shqipëri.

Ndërsa fshati Bënjë është shpallur vetëm para pak kohësh Qendër e Mbrojtur Historike me vendim të Këshillit të Ministrave, e po njëlloj Këshilli Kombëtar i Restaurimit ka vendosur edhe për Përmetin, i njohur ndryshe si qyteti i luleve.

Provo po ashtu

torino, itali, hiroshima mon amor, koncertet, madona, bob dilan

Koncerti i parë pa telefon celularë

Nëse hyn në koncert nuk duhet ta mbash me vete celularin, të bësh foto, të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.