Ballina / Fashion/Beauty / Këshilla të thjeshta për flokët e gjata (video)

Këshilla të thjeshta për flokët e gjata (video)

Sigurisht pyeteni shpesh si të ia bëni hallin flokëve të gjata. Eshtë e vështirë që ti mbani si duhet dhe shpesh ju shkon mendja ti shkurtoni.

Duroni edhe pak. Këtu keni disa nga këshillat mjaft kreative që ndoshta mund të jenë zgjidhje e përshtatshme për ju. /infoglobi/v.b.

Provo po ashtu

floket ne plazh

3 ide për të kapur flokët në plazh

Bisht, por jo vetëm, në plazh flokët mund të rregullohen me xhel ose gërsheta. Ekspertët …