Ballina / LIFESTYLE / Fun / Këshilla: Mos paragjyko
truri

Këshilla: Mos paragjyko

I kërkoi shokut disa të holla borxh por cfarë ndodhi…

E mora në telefon një vëlla dhe i kërkova disa të holla borxh (300 gini-valute egjiptiane). Kisha shumë nevojë dhe ishte shumë urgjente.

Vëma ktheu: më prit nja gjysem ore dhe do të jap përgjigjen.

Pas gjysmë ore e thërras në celular, por ai e kishte fikur celularin. Provoj pas një ore, përsëri mbyllur. E njejta pas dy orësh.

Ia shkrova një  SMS dhe i thashë:

“Nuk më duhen paratë tua, skam nevojë tani, vetëm hape telefonin, mos e mbaj mbyllur shkaku im”.

Pas një çerek ore, e provova. Telefoni ishte i hapur, e ai përgjigjet:

Ku je, të takohemi…ndërkohë më tha, prit pak se më erdhi një sms, ta lexojë pastaj takohemi. I kishte lexuar fjalët që ia shkrova….m’u pergjigj me një zë shumë të butë:

“Vëlla, më fal por kur më kërkove të holla borxh, unë nuk kisha asnjë grosh në xhep, shkova e shita celularin tim të ri dhe bleva një tjetër shumë të vjetër dhe paratë e mbetura i bëra gati për TY i dashur vëlla..prandaj ku je, më trego të vij t’i sjelle paratë.

Mos paragjyko pa e ditur hallin e tjetrit…

Provo po ashtu

5 thënie inspiruese kur jeni gati për të hequr dorë

5 thënie inspiruese kur jeni gati për të hequr dorë

Le ta pranojmë, të jesh pronar biznesi është e vështirë. Ju nuk do të fitoni …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.