Keni dhimbje gjunjësh ! Provoni këtë reçetë

Dhimbjet e kockave dhe më konkretisht të gjunjëve zakonisht shkaktohen nga ndonjë lëndim, artrit apo dobësim i strukturës së kockave.

Duke përdorur ndonjë ilaç natyral të cilin mund ta përgatisni në shtëpi, ju mund të shpëtoni nga dhimbja.

Por gjithsesi duhet të vizitoni një mjek, nëse dhimbja nuk shkon.

Përbërësit:

Kripë e zezë

Beze (rrobë e trashë)

Udhëzime:

Ngroheni kripën e zezë . Mbështilleni me një beze, apo rrobë të trashë pambuku. Vendoseni në gju dhe kur të ftohet hiqeni. Pastaj fërkoni gjurin me limon.

Përsëriteni 4 ditë me radhë, po me këtë kripë, vetëm 1 herë në ditë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.