Ballina / KURIOZITETE / Keni dëgjuar për Jetin! Ky është misteri …
perbindeshi_jeti

Keni dëgjuar për Jetin! Ky është misteri …

Analiza gjenetike e ekzemplarëve të supozuar të përbindëshit të famshëm Jeti u gjet të jetë një ari i Himalajave.

Duket se misteri i fundit i Jetit të famshëm, i cili tashmë është identifikuar si një pjesë e kulturës Himalaje, është zgjidhur më në fund.

Shkencëtarët tani kanë testuar mostrat që janë korrur për vite dhe Woody Lindkvist nga Universiteti i Bafalo-s paraqiti rezultatet e publikut.

Analiza gjenetike e nëntë eshtrave, dhëmbëve, lëkurës dhe qimeve zbuloi se ekzemplarët i përkasin llojit Himalajan, më saktësisht Jeti.

“Natyrisht, një pjesë e madhe e legjendës ka të bëjë me ariun”, thotë ajo.

Studimi ka treguar se modelet që gjoja i përkasin Jet-it janë në të vërtetë modele të llojeve moderne të ariut.

Shkencëtarët e shekullit të 19-të, të cilët së pari e panë Jetin dhe njoftuan publikun, tani do të lehtësohen.

@Fluidi

Provo po ashtu

FBI mbyll observatorin në rrethana misterioze

FBI mbyll observatorin në rrethana misterioze

Objekti fokusohet në kërkimet diellore dhe teleskopi i tij është një nga observatorët më të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.