gili këngëtare e famshme në Kosovë

Këngëtarja Gili sjell Super Hit !

Këngëtarja shumë e dashur nga publiku, Gili pas suksesit që arriti me baladën “Fustani” tani publikut të saj i dhuron një këngë me ritëm energjik, sic pretendohet të jetë mega hit I vërtetë, së bashku me videoklip ku e shohim Gilin me formë perfekte dhe me një dinamik sic din vetëm ajo , e që e dëshmon me bagazhin e saj krijues , artistiko-edukativ për secilën gjeneratë.

Kënga “Ashiqare” me tekst e muzikë të Ilir Beranit, ndërsa orkestrim të Ervin Gongjit vjen me super videoklip nga “BUG” production të cilin ju ftojmë ta ndiqni.

https://www.youtube.com/watch?v=vs_DsuqZQ5Y&feature=youtu.be

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.