Ballina / Fashion/Beauty / Këmishat e mëndafshit sërish trendy
In Fabric
Këmishat e mëndafshit

Këmishat e mëndafshit sërish trendy

Këmishat e mëndafshit të viteve të 70-ta duket se po rikthehen në trend.

Kështu, në një koleksion të Lous Vuitton, i inspiruar nga ditët e lavdishme të artistëve të New York në vitet e 70-ta, 80-ta dhe 90-ta nga kreativët si Keith Haring, Jean-Michel Basquiat, Andy Warhol, Julian Schnabel dhe Robert Mapplethorpe.

Mbetet të shihet nëse kjo tentativë e rikthimit të kësaj lëvizjeje do ta rikthejë këtë modë të kudondodhur të shtatëdhjetave.

Check Also

shamponi

A e keni provuar këtë shampon natyral ?

Bëhet fjalë për një shampon të mrekullueshëm për heqjen e papastërtisë së shtresuar, zbokthit dhe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *