Keksa të vegjël fëmijësh

Keksa

1 ve

1 filxhan të vogël sheqer.

I perzien bashk, pastaj ia shton një gjysmë margarine, 1 filxhan te vogel vaj dhe 1 filxhan te vogel uje te ftohte. Miell i hedh sipas nevojes dhe i ben ne forma sipas deshires.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!