Kek në formë tjetër me karrota

Kek me karrota

4 ve
200 gr sheqer
1 vanilla sheqer
2 lugë pecivë
2 lugë sodë buke
300 gr miell
100 gr arra
100 gr rrush të thatë
3 karrora të mëdha të grira në rende
100 ml vaj

Të gjitha këto i përzien dhe i fut në furrë të ngrohur në 200 gradë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.