KE nis hetime kundër Sllovenisë për shkak të bankës NLB

Komisioni Evropian ka nisur hetimet kundër Sllovenisë për shkak të dyshimit se ka sanuar bankën NLB kundër rregullave dhe obligimeve të marra nga Unioni.

Përveç kësaj, Sllovenia është nën hetime edhe për shkak, se pavarësisht marrëveshjes me Brukselin, ka hequr dorë nga shitja e bankës NLB, shkruan Jutarnji list.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.