fbpx

Kardio-stërvitja, digjni 400 kalori brenda gjysmë ore

Sot po ju propozojmë stërvitjen 30-minutëshe e cila do t’ju djersitë mirë dhe do t’ju lërë pa frymë, por që mund ta bëni edhe në shtëpinë tuaj

Krahas kësaj, kjo stërvitje ka për qëllim formësimin optimal të të gjitha pikave të trupit tuaj, duke mos injoruar me atë rast asnjë grup vital të muskujve!

Cilën stërvitje kardio ta zgjidhni, varet plotësisht nga ju,

Gjithashtu është me rëndësi që të bëni ushtrime dinamike në mënyrë që pulsin ta mbani lart.

Vetëm kur të gjendeni në të ashtuquajturën zonë kardio, do të nxisni metabolizmin jashtë kufijve vetjakë dhe shpenzimin e shpejtë të kalorive.

Në vazhdim shikoni videon e ushtrimeve kardio nga e cila do të mësoni se si mund të humbni 400 kalori!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.