Ballina / KOSOVA / Kaq është pasuria e djalit të Fatmir Limajt
durim e fatmir limaj

Kaq është pasuria e djalit të Fatmir Limajt

Limaj së fundi ka deklaruar edhe pasurinë e tij në Agjencinë Kundër Korrupsionit. Si pasuri të paluajtshme Limaj ka deklaruar se ka një banesë në pronësi të përbashkët e cila arrin vlerën e 45 mijë eurove dhe që, sipas tij, është blerë nga shitja e një veture dhe të ardhurat personale.

Po ashtu, Limaj ka deklaruar edhe një banesë në procedurë të blerjes e që, sipas tij, është ende duke u paguar dhe se ende nuk është pronar i saj.

Ai, gjithashtu, ka deklaruar edhe veturën e tij, lloji i së cilës nuk dihet por që arrin vlerën e 10 mijë eurove, e përbashkët me gruan.

Djali i zv/kryeministrit Limaj, Durim Limaj, është aksionar edhe në shoqërinë komerciale saktësisht në “Orange LD” SH.P.K, (50% të kapitalit themeltar) ku kapitali në euro arrin në 50 mijë.

Para të gatshme Limaj ka deklaruar se ka në një prej bankave në Prishtinë si dhe në dy banka në Amerikë.

Në bankën ‘NLB’ Limaj ka 4 mijë e 219 euro kurse në ‘Mission Federal Credit Union’ në San Diego, SHBA ka 1 mijë e 156 euro.

Gjithashtu ai ka deklaruar se bashkëshortja në të njëjtën bankë në SHBA ka 415 euro.

Të hyrat vjetore të Limajt janë kësisoj: Nga paga mujore në MTI ai merr 620 euro kurse nga aksionet në “Organde LD” ai përfiton 1 mijë euro

@Fluidi

Provo po ashtu

kadri veseli

Zgjedhjet në PDK: Kush e sa vota i fitoi

Në listën e Këshillit Drejtues të PDK’së më i votuar doli Ministri i Shëndetësisë së …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.