Ballina / HOROSKOPI / Kanë ‘shqisë’ për rrena: Këto tri shenja mos provoni t’i mashtroni

Kanë ‘shqisë’ për rrena: Këto tri shenja mos provoni t’i mashtroni

Kanë intuitë të shkëlqyeshme dhe “shqisë për rrena”, kështu që nuk ju del hesapi po provuat t’i gënjeni.

Dashi

Shpejt “i nuhat” rrenacakët dhe e zbulon të vërtetën. Nuk do të ndalojë gjithnjë deri sa të mos e ketë zbuluar të vërtetën të cilën prej tyre keni provuar ta fshihni.

Demi

Është i gatshëm të jep gjithçka nga vetja në çastin kur mendon se dikush po ia hedh apo po e gënjen. Atëherë bëhet vërtet këmbëngulës.

Binjakët

Rrejnë shkëlqyeshëm, prandaj i njohin të ngjashmit me veten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.