Gabriel Clarke, Chris James , ITV Sport, kosova, anglia, euro2020

Kameramani anglez me luftën dhe me kombëtaren e Kosovës

Kameramani anglez me luftën dhe me kombëtaren e Kosovës

Gazetari i ITV Sport, Gabriel Clarke ka postuar një foto të kameramanit Chris James në periudha të ndryshme, duke treguar njëherësh ndryshimin e madh që ka pësuar Kosova.

Ai ka publikuar në Twitter një foto të Jamesit duke marrë fotografi nga vija e frontit në luftën e Kosovës në vitin 1997, dhe një tjetër fotografi nga ndeshja e mbrëmshme ndërmjet Anglisë dhe Kosovës.

“1997 në vijën e frontit në Kosovë, 2019 Angli – Kosovë, te vija anësore. Asnjë hap prapa. Kameramani Chris James nga ITV Football”, ka shkruar Clarke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.