Ballina / KRYESORE / Kadriu: Arsimi duhet përkrahur më shumë

Kadriu: Arsimi duhet përkrahur më shumë

Në një intervistë për Zërin e Amerikës, Drita Kadriu, drejtore për arsimin e lartë në Kosovë, tha se përgatitja më e mirë e pedagogëve dhe strukturave menaxhuese të universiteteve për t’i përmbushur më mirë nevojat e studentëve janë të rëndësishme për zhvillimin ekonomik të vendit.

 

@Fluidi

Provo po ashtu

pjeter e valbone nrecaj

Dyshime se prokuroria nuk hetoi ankesat e Valbona Nrecajt për dhunim seksual

Një hulumtim i kallxo.com ka nxjerrë në pah pretendime të reja për mënyrën se si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.