kacanik, vershima

Kaçanik: Vërshimat shkaktojnë ndërprerjen e ujit

Reshjet e mëdha që përfshinë vendin gjatë ditës së djeshme, kanë vërshuar qytete të shumta.

E, më së shumti e ka pësuar qyteti i Kacanikut.

Sipas disa fotografive të siguruara, shihet se si ky qytet është vërshuar nga reshjet e mëdha.

Pas reshjeve, ”Bifurkacioni” njësia në Kaçanik ka njoftuar se pas të reshurave të shumta të shiut, është turbulluar uji dhe janë detyruar të ndërpresin furnizimin me ujë. Sipas ”Bifurkacionit”, furnizimi me ujë do të vazhdoj pasi që të rikthehet në kualiteti i ujit të pijes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.