jonida, eurovision 2019

Jonida kualifikohet për finalen

Shqipëria ka arritur që të kualifikohet për në natën finale të “Eurovision 2019”.

Këngëtarja Jonida Maliqi ka përfaqësuar denjësisht shtetin shqiptar me interpretimin e këngës “Ktheju Tokës”, të cilën e këndoi në gjuhën shqipe.

Shqiptarët nga diaspora kanë mundësinë të votojnë për artisten shqiptare, dhe këtë mund ta bëjnë deri në 20 herë, sipas rregullave të votimit në “Eurovision”.

Jonida mbante kodin “14”, përmes së cilit shqiptarët nga diaspora patën mundësi ta votojnë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.