Ballina / KRYESORE / Jeremiq: Më 4 nëntor referendum në Serbi për Kosovën
Jeremiq Më 4 nëntor referendum në Serbi për Kosovën

Jeremiq: Më 4 nëntor referendum në Serbi për Kosovën

Kryetari i Partisë Popullore Vuk Jeremiq pohon se kryetari i Serbisë Aleksandar Vuçiq planifikon që më 4 nëntor (të këtij viti) të shpallë referendumin për Kosovën bashkë me zgjedhjet e jashtëzakonshme parlamentare.

Jeremiq mendon se Perëndimit i nevojitet nënshkrimi i Serbisë në Marrëveshjen e cila Kosovës do t’ia mundësonte anëtarësimin në Organizatën e Kombeve të Bashkuara, ka thënë ai për tv nasha. Sipas tij Vuçiq planifikon t’i përfundojë bisedimet për këtë marrëveshje.

Ai ka theksuar se është shumë i kënaqur me fillimin e aksionit të partisë së tij “Një nënshkrim më pak” dhe ka shtuar se në ditën e parë të fillimit të aksionit, shumë qytetarë kanë dhënë nënshkrimin kundër marrëveshjes se Kosovës do të ia mundësonte anëtarësimin në OKB.

@Fluidi

Provo po ashtu

tim judah

Judah : Ideja për ndryshimin e kufijve më nuk është në tavolinë

Publicisti dhe analisti britanik, Tim Judah, ka folur për idenë e korrigjimit të kufirit mes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.