Ballina / LIFESTYLE / Fun / Je ‘engjëll apo djall’? Kjo foto zbulon të vërtetën

Je ‘engjëll apo djall’? Kjo foto zbulon të vërtetën

Një thënie popullore thotë “Djalli ekziston edhe në personat e urtë” dhe është shumë e vërtetë. Për të zbuluar se çfarë po kalon në mendjen e dikujt, duhet ta njohësh atë person shumë mirë.

Akoma më e vështirë është ta kuptosh atë që po ndodh në mendjen e tyre.

Sot ne ju prezantojmë një test të thjeshtë psikologjik që do t’ju bëjë të kuptoni se sa përqind jeni të mirë apo të keq. Shikoje foton dhe lexo më pas karakteristikat lidhur me imazhin e parë që të tërhoqi vëmendjen.

Nëse ke parë kokën e një mashkulli

Brenda teje ke 80% mirësi dhe 20% ligësi. Je një person i ekuilibruar në mënyrë perfekte. Njihesh si një person xhentil, social dhe optimist. Për këto cilësi të duan shumë shokët e tu. Të afërmit e tu mund të mbështeten tek ty në një moment të vështirë. Por në të njëjtën kohë ti di t’u thuash “Jo” për diçka që nuk të pëlqen, ndaj dhe nuk munden të të manipulojnë dot të tjerët.

Nëse ke parë anijen

Je një person 100% i keq. Ose të paktën, kjo është ajo që mendojë të tjerët për ty. Gjithçka ndodh sepse je mësuar t’u thuash të tjerëve të vërtetën dhe mendon se kritikat “e shëndetshme” ndihmojnë në përmirësimin e të tjerëve, por miqtë e tu mund të të urrejnë për këtë gjë.

Je një person i fortë dhe arrini rezultate të shumta, kur punoni vetëm. Keni besim dhe do të korrni shumë suksese në shkollë dhe kjo gjë i mërzit personat ziliqarë. Nëse ke parë detin Je një person 100% i mirë. Ke një karakter shumë xhentil dhe përpiqesh të bësh më të mirën për të evituar konfliktet. Je gjithnjë i gatshëm të ndihmosh dhe t’u ofrosh ndihmën tënde personave në nevojë. Mirëpo shpesh, xhentilesa e këtyre personave mund të merret për dobësi nga personat e tjerë.

@Fluidi

Provo po ashtu

shtetet me te vogla ne bote

Ja cilat janë 10 shtetet me të vogla në botë

Por, disa vende janë aq të vegjël saqë qytetet brenda kombeve të tjera janë gjigantë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.