Ballina / SHOWBIZ / Jay Z dhe Beyonce paditen nga kompania amerikane

Jay Z dhe Beyonce paditen nga kompania amerikane

Kompania e quajtur Qwest Engeneering ka përgatitur dokumentet e padisë karshi një firme të madhe siç është Dean McKillen dhe Cuesta Estate, pasi ata nuk kanë marrë pagesën prej 200,000 dollarësh për punimet e kryera në vilën e çiftit të famshëm Beyonce dhe Jay Z në në Bel-Air.

Theksohet nga TMZ se Beyonce e Jay Z e kishin blerë vilën për 88 milionë dollarë.

Në këtë projekt Qwest thotë se ka punuar për gjashtë javë në 2000 metra katrorë hapësirë, ndërsa nuk është paguar tërësisht për punët e bëra dhe tani kërkon dëmshpërblim nga kompanitë kontraktuese për 1.8 milionë dollarë.

Provo po ashtu

Rona Nishliu bëhet nënë

Rona Nishliu bëhet nënë, ka vajzë

Rona Noshliu është bërë nënë për herë të parë dhe lajmin e kanë zbuluar burime …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.