Japoni: Shikoni çfarë ushqimi shërbehet në spital

Nëse ka një gjë që duket se ka një reputacion të tmerrshëm, pa marrë parasysh se ku shkoni, është ushqimi spitalor.

Një grua që sapo ka lindur në Japoni, ka ndarë 12 ushqimet që i janë shërbyer gjatë qëndrimit të saj në repartin e lindjes dhe duken shumë të shijshme se gjysma e restoranteve ndoshta që i kemi vizituar ndonjëherë.

Që nga posti i gruas që u bë viral, përdoruesit nga e gjithë bota, veçanërisht SHBA, tani duan të lindin në Japoni, duke përfshirë edhe burrat.

Shikoni tryezen spitalore

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.