Ballina / PSIKOLOGJI / A janë njerëzit e stresuar inteligjentë?
inteligjentë

A janë njerëzit e stresuar inteligjentë?

Inteligjentë !!! Ju mund të stresoheni shumë shpejtë kur jeni para një ngjarjeje ose vendimi të rëndësishëm për jetën tuaj, qoftë një dasmë, qoftë një intervistë apo qoftë edhe një provim fakulteti.

Në një mënyrë ose tjetër, të gjithë shqetësohemi për diçka.

Nëse kërkoni në internet për stresin, desktopin e kompjuterit tuaj do ta pushtojnë rezultate të shumta kërkimesh që ju tregojnë se si të menaxhoni me stresin

Sipas një studimi kanadez, stresi nuk është aspak i keq, madje shkencëtarët thonë se të stresuarit mund të ketë lidhje me nivel të lartë inteligjence.

Shkencëtarët kanadezë, thonë se njerëzit që mendojnë shumë gjatë rreth një problemi, kanë inteligjencë më të madhe verbale.

Studimet rreth kësaj çështjeje thonë se njerëzit të cilët shpenzojnë shumë kohë duke e menduar rimenduar e analizuar një çështje, ata janë të prirur që t’i kuptojnë gjërat më mirë se të tjerët.

LEXO EDHE:

Mokra, aty ku kërkohet thesari i Mbretëreshës Teuta

@Fluidi

Provo po ashtu

muzika

Si ndikon muzika në trurin e njeriut

Dëgjimi i muzikës – esencialisht, një kombinim të tingujve dhe ritmit – është një nga …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.